Microdermabrasie

Wat is microdermabrasie?

Microdermabrasie is een fantastische pijnloze techniek om uw huid gladder, zachter en frisser te maken en deze te ontdoen van fijne rimpels, comedonen ( mee-eters) , gevolgen van acné, ondiepe littekens, vergrote poriën, zon beschadigde huid en huidverkleuring.

Bij microdermabrasie wordt het handstuk op de huid geplaatst en slijpt een gecontroleerde stroom diamant kopjes dode en beschadigde huidcellen van de huid af. De verwijderde huidcellen worden zachtjes vacuüm opgezogen en opgevangen in een filter van het apparaat.

Resultaten met microdermabrasie?

Na drie tot zes behandelingen zal er een normalisering van de hoornlaag worden waargenomen. Door het verwijderen van de afgestorven huidcellen, wordt de huid gladder, zachter en frisser. De huidstructuur wordt de aanmaak van nieuwe cellen gestimuleerd.

Microdermabrasie is op het ogenblik de best geadviseerde techniek voor huidverbetering.Deze techniek is meest populair geworden voor huidverjonging vanwege haar eenvoud, effectiviteit en bijna volledige afwezigheid van bijwerkingen.

 

Bel of mail voor meer informatie naar info@beautysalonlj.nl of 0788444186.